ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Καταβάλουμε κάθε προσπάθεια για την καλύτερη δυνατή ποιότητα κατασκευής των προϊόντων που παραλαμβάνετε από το smart gifts.

Τα περισσότερα προϊόντα μας τυπώνονται κατόπιν παραγγελίας. Δεν είναι δυνατή η επιστροφή και αλλαγή σε προϊόν που είναι προσωποποιημένο από εσάς.

Σε περίπτωση που το προϊόν που σας παραδοθεί έχει κάποια φθορά, κατασκευαστικό ελάττωμα ή λάθος εκτύπωση, επικοινωνήστε μαζί μας στο e-mail hello@smartgifts.gr εντός 7 ημερών από την παραλαβή του.

Παρακαλούμε πολύ να γίνει κατανοητό ότι το smart gifts δεν μπορεί να παρέχει επιστροφές ή να ακυρώσει παραγγελίες, εκτός από τις περιπτώσεις που αναφέρονται παραπάνω (προϊόν με φθορές κατά την άφιξη ή με κατασκευαστικό ελάττωμα ή με λάθος εκτύπωση). Σε αυτές τις περιπτώσεις το smart gifts αποδέχεται επιστροφή, αντικατάσταση προϊόντος ή επιστροφή χρημάτων.

Υπάρχει η πιθανότητα να υπάρχουν μικρές διαφορές σε διαφορετικές εκτυπώσεις των προϊόντων μας, καθώς πάντα υπάρχουν μικρές διακυμάνσεις στην πιστότητα των χρωμάτων. Το εκτυπώσιμο προϊόν μπορεί να έχει μικρές χρωματικές και τονικές αποκλίσεις σε σχέση με την προεπισκόπηση της φωτογραφίας που βλέπετε στην οθόνη σας.

Το smart gifts δεν επεμβαίνει στο περιεχόμενο φωτογραφιών και κειμένων που έχετε δημιουργήσει στο προϊόν που ανεβάζετε εσείς τις φωτογραφίες και τα κείμενα μέσα στην εφαρμογή του e-shop. Κατά συνέπεια, είναι δική σας ευθύνη o έλεγχος του σχεδίου του προϊόντος πριν την παραγγελία.

 

Need help?

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο {hello@smartgifts.gr }